De Vos Timmerwerk & Interieurbouw: De timmerman die met u meedenkt

Met oog voor detail, jarenlange ervaring en de juiste nazorg komen wij, samen met onze klant, altijd tot een perfect resultaat. Onze betrokken vakmensen doen méér dan wat de klant verwacht, pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. Onze ruime ervaring resulteert altijd in een kwalitatief hoogstaand product; van restauratie tot innovatieve inrichting.

Een goede voorbereiding is het halve werk.
Op onze zeer uitgebreide werkplaats kunnen wij onze timmer- of interieurbouw werkzaamheden goed voorbereiden, of zelfs compleet uitvoeren. Het gebruik van onze geavanceerde gereedschappen ziet u terug in de kwaliteit.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u altijd graag te woord!

  • Kwaliteit

  • Betrokkenheid

  • Nazorg

  • Flexibiliteit
Timmerwerk

Geen project is ons te groot, maar zeker ook nooit te klein. In de loop van de jaren hebben wij aan veel diverse projecten gewerkt in Pijnacker, Delft, Rijswijk, Den Haag en Voorburg. Van complete dakopbouw tot aan deuren en kozijnen. Binnen of buiten, bij De Vos Timmerwerk & Interieurbouw bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk de timmerwerk projecten en laat u inspireren.

Neem contact opInterieurbouw op maat

Samen met onze klant werken we naar de ultieme indeling van uw meubels, huis of kantoor. Veelzijdig vakwerk op maat, ook voor zakelijk. Heeft u een mooi ontwerp, bijzondere reparatie of bent u juist op zoek naar een praktische oplossing; bij De Vos Timmerwerk & Interieurbouw B.V. bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk onze interieurbouw projecten en laat u overtuigen.

Bekijk timmerwerk projectenBekijk interieurbouw projecten